Over ons onderwijs
Over Daltononderwijs

Opvang mogelijkheden

De Stichting Kinderopvang Oegstgeest (SKO) biedt verschillende opvangmogelijkheden voor kinderen van Daltonschool Oegstgeest

Voorschoolse opvang

Vanaf 7.30 is uw kind welkom op de voorschoolse opvang. De SKO zorgt voor een rustig en gezellig begin van de dag. Daarna brengen zij uw kind naar zijn of haar eigen klas. Met onze strippenkaart kan uw kind ook af en toe komen.

Tussenschoolse opvang

Tussen de middag eten de kinderen met elkaar een boterham en gaan daarna, als het even kan, naar buiten. U kunt gebruik maken van een contract voor vaste dagen of een strippenkaart voor incidentele dagen.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school worden de kinderen in huiselijke sfeer opgevangen in een vaste groep met vaste pedagogisch medewerkers: de huiskamer. De huiskamers zijn gevestigd in kindercentrum de Buren, dat aan de Daltonschool Oegstgeest is gebouwd.

Vervoer naar sport- en hobbyclubs

De SKO zorgt voor vervoer van de kinderen naar sporttrainingen of cursussen op de dagen dat uw kind de opvang bezoekt.

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties biedt de SKO een gevarieerd dagprogramma voor kinderen die gebruik maken van BSO of VSO door het jaar heen. Uw kind kan ook af en toe komen met een vakantiecontract.

Openingstijden

  • Op schooldagen: meteen na schooltijd tot 18.30 uur, 
  • Op studiedagen van school: vanaf 8.30 uur, 
  • In de schoolvakanties: van 7.30 tot 18.30 uur 

Meer informatie en aanmelding

Alle informatie vindt u op www.sko-oegstgeest.nl maar u kunt ook gerust contact opnemen met het Centraal Bureau (071-5159800) of met de locatiemanager (071-5191260).
Klik hier voor het online inschrijfformulier

Print