De Leerlingenraad

Deze pagina is gereserveerd voor de leerlingen van de leerlingenraad. Zij kunnen er de agenda, notulen en andere zaken op kwijt. Voor veel informatie over de Leerlingenraad kijk onder "Ouders",  "Onderwijs" en "Leerlingenraad".

Ideeën uit de ideeënbus

Hieronder staat een opsomming van de ideeën die we uit de bus visten. De antwoorden zijn van de leerlingenraad. 

Een kunstklas oprichten, anoniem
Antwoord: Een heel creatief idee! Maar helaas hebben we daar de leraren niet voor…... 

Gouden penseel, niet per persoon een tekening maar per groepje, anoniem

Antwoord: We dachten er over na maar sommige tekenstijlen passen niet bij elkaar en anderen kunnen anders tekenen dan anderen, begrijp je?

Elke dag tijdens het speelkwartier sporten, b.v. joggen of rennen in het zonnetje.

We hebben het uitgeprobeerd het was wel vermoeiend maar leuk. Bente en Rosalie Antwoord: Helaas vind niet iedereen zoveel rennen leuk, en er moet ook tijd overblijven voor spelletjes die jullie spelen zoals tikkertje of verstoppertje.

Kunnen er meer leuke boeken voor oudere kinderen komen in de schoolbieb? Bedankt, Amy en Kim

Antwoord: Daar zijn niet alleen de leerlingenraad maar ook de schooldirectie mee bezig, als het goed is heeft elke klas een lijst waar kinderen extra boeken op kunnen toevoegen.

Kan er misschien ook een surprise komen voor kerst? Doei, anoniem

Antwoord: Nou het is een leuk idee, maar voor de meeste heel vermoeiend en het vergt ook heel veel tijd, zo achter elkaar na Sinterklaas!

Een dag voordat de surprises uitgepakt worden een tentoonstelling maken met alle surprises zonder naam. Dan kan iedereen (ook ouders) kijken want iedereen heeft natuurlijk zijn best gedaan. Groetjes Lila Leujes

Antwoord: Leuk idee, maar stel dat er een surprise is waar iedereen op let… dan verdwijnt ook de aandacht voor de andere surprises, of als er bijvoorbeeld een surprise is met een bal weet iedereen gelijk dat die voor degene is die op voetbal zit. 

Vroeger hadden we een pyjama ontbijt en dan de hele dag je pyjama aan, dat was leuk. Groetjes Lila

Antwoord: Een goed idee! Momenteel zijn we bezig met het school-vegen en hygiëne maar we zullen als we dat afgerond hebben zeker aandacht aan besteden!

Beste leerlingenraad, kan er in de groepen meer speelgoed komen? b.v. zachte ballen, harde ballen, springtouw en meer? Alvast bedankt! Groeten Kim en Amy

Antwoord: Zeker een goed en nuttig plan! We zullen net als het pyama-ontbijt, verder er aandacht aan besteden!

Het zou mij fijn lijken om warm water bij de kranen van de wc’s te hebben. Vivian

Antwoord: Slim, maar dan moeten we ook gelijk de hele kraan-installatie veranderen, wat erg duur is, helaas. 

Veegdienst voor het schoolplein. Elif
Antwoord: Een goed plan! We zijn er op dit moment mee bezig! 

Een schoolband. Anoniem

Antwoord: Leuk plan! Als er kinderen zijn die zich willen aanmelden, moeten ze het aan ons laten horen, zijn er genoeg leerlingen die zich hebben aangemeld, dan zoeken we naar een begeleider, en kijken we verder voor mogelijkheden!