Inschrijven

Wilt u kennismaken met het onderwijs op Daltonschool Oegstgeest, maakt u dan een afspraak met de directie van de school.

Wanneer u uw kind wilt aanmelden voor Daltonschool Oegstgeest kunt u dit doen via het onderstaande aanmeldformulier. U ontvangt dan een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
Tijdens het kennismakingsbezoek krijgt u informatie en kunt u de school bekijken. U kunt ook een kijkje nemen in de groepen. Via onze website kunt u de schoolgids downloaden. Hierin staat alle belangrijke informatie over de school vermeld.

Aanmeldformulier

Wilt u uw kind inschrijven dan ontvangt u na het kennismakingsgesprek een link naar ons online inschrijfformulier.
U ontvangt na inschrijving een bevestiging. Er wordt een plaatsje vrijgehouden voor uw kind. Schrijft u uw kind op meerdere scholen in, geeft u dan aan welke school de voorkeur heeft. 

Wennen en intake

Kinderen die worden aangemeld mogen vanaf vier weken vóór hun vierde verjaardag, vijf keer een ochtend komen wennen. In deze periode vult u het intakeformulier in. Tijdens het intakegesprek dat in die periode plaatsvindt, wordt nader met u en uw kind kennis gemaakt.

Plaatsing

Kinderen, die tot maximaal 6 weken vóór de zomervakantie jarig zijn worden in het nieuwe schooljaar geplaatst. De kinderen worden ingedeeld, rekening houdend met leeftijd, geslacht en grootte van de groepen.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.


« Terug naar Nieuwe Ouders home