Nieuws
Activiteiten

Uit de school geklapt 336

Agenda

11 juli Afscheidsavond groep 8
14 juli Derde rapport mee
18 juli 12.00 uur Zomervakantie tot 31 augustus
1 september eerste schooldag

Bedankt!

We vroegen u om hulp bij het plastificeren van onze nieuwe rekenmethode. Dat was niet aan dovemansoren gericht. Alle boeken zijn nu "kinderproof". Hartelijk dank!

Weer 5 jaar Dalton

Eind april bezocht de Daltonvisitatiecommissie onze school. U had al wat voorwerk gedaan door het invullen van de indicatorenlijsten. De kinderen en het team hadden dit ook gedaan. Het verschafte de commissie veel inzicht in het "Daltongehalte"van de school. Deze week kregen we de nieuwe licentie binnen van de Nederlandse Dalton Vereniging. We mogen ons weer 5 jaar Daltonschool noemen.

Rijksinspecteur op bezoek

De rijksinspecteur was er in juni. Hij deed met name onderzoek naar de opbrengsten van de school en de zorg- en ondersteuningsstructuur. Hoewel we het eindrapport nog niet binnen hebben mochten we al wel zeggen dat het wel snor zat met Daltonschool Oegstgeest. Natuurlijk volgen er nog aanbevelingen. Daar worden we alleen maar beter van.

Afscheid groep 8

Voor de kinderen van groep 8 zit het er bijna op. Na een geweldig leuk kamp is er deze week nog hard geoefend aan de musical. Vrijdagavond nemen we afscheid van elkaar met een musical, een officieel gedeelte en natuurlijk met een knallend feest. We wensen alle kinderen een hele leuke en succesvolle tijd toe op hun nieuwe scholen. We gaan ze volgen...

Triest

Gisteren ontvingen we het bericht dat Tineke Rademaker, een van de vier medewerksters die onze mediatheek al jaren op peil en orde houden, vrij plotseling is overleden. We wensen haar familie veel sterkte met dit verlies.

Schoolmaterialen

Ook dit jaar kunnen de kinderen weer schoolmaterialen van de school kopen. U weet dat we dit doen omdat er nogal wat kwaliteitsverschil zat in de schrijfmaterialen die de kinderen zelf meebrachten.
Vandaar dat we weer het volgende aanbod hebben. Op de eerste schooldag kunt u voor € 3,50 een setje met de volgende zaken voor uw kind kopen:
• 5 grijze potloden
• 12 kleurpotloden
• 10 stiften
• een gum
• plakstift
Groep 4 leerlingen dienen wel zelf het vulpotlood (Pentel 120 A3dx 0,7 mm) aan te schaffen. De school zorgt voor vullingen. Alle leerlingen moeten wel zelf een etui mee nemen.

Vakantie

We wensen alle kinderen, ouders, opa's en oma's een hele mooie zomer met veel ontspannen plezier! Tot 1 september


Print