Nieuws
Activiteiten

Uit de school geklapt 345

Agenda

8 december Ombouwavond (19.00 uur)
9 december Kaarsen maken (alle groepen)
15 en 16 december Kerststukjes
17 december Kerst spring-er-es-in
18 december Kerstviering van 17.45-19.00 uur (middag vrij!)
19 december 12.00 Kerstvakantie
5 januari  Starten we weer

Sinterklaas was er....

Sint kwam op een bakfiets en dat ging blijkbaar heel vlot want hij is nog nooit zo vroeg gekomen. Sint was erg te spreken over de nieuwe liedjes die we zongen. Muziekjuf Marieke had dus eer van haar werk!

Ombouwen

Aanstaande maandag om 19.00 uur bouwen we de school om van Sint naar Kerst. Dat is altijd een gezellig evenement! Dus heeft u een uurtje, veel handen maken licht werk...

Kerststukje maken

Op maandag 15 en dinsdag 16 december maken de kinderen kerststukjes. Wij verzorgen het groen en de klei als basis. We vragen u de kinderen allerlei spulletjes mee te geven zoals: paddenstoeltjes, kerstballetjes, engelenhaar e.d. De kinderen maken zelf een kaars op 9 december.

Kerst Spring-er-es-in-show

Op 17 december, woensdag, is de Kerst-spring-er-es-in-show, onder schooltijd. Jammer genoeg kunnen daar geen ouders bij zijn.

Kerstviering

Op donderdag 18 december zijn de kinderen ’s middags vrij. Dan worden de lokalen en de hal in gereedheid gebracht voor de kerstviering ’s avonds. Via de klassenouders wordt u uitgenodigd om mee te helpen om het kerstdiner van de kinderen (voor) te bereiden.Om 17.45 uur starten we. De kinderen eten tot 19.15 uur. Vanaf 18.45 uur staat er glühwein voor u klaar in de hal.

Opruimen en Kerstvakantie

Op vrijdagochtend ruimen we de school op, ook daar kunnen we altijd wat helpende handen gebruiken. Om 12.00 uur start de kerstvakantie voor alle kinderen. Op maandag 5 januari 2015 beginnen we weer met frisse moed!

Donkere dagen

We merken dat veel ouders last hebben van de donkere dagen voor Kerst. Er komen daardoor veel kinderen te laat. Dit is heel storend voor de leerkrachten en de leerlingen die al begonnen zijn. Dus, a.u.b. op tijd zijn en ben je te laat, dan niet uitgebreid afscheid gaan nemen in de klas!   
Print