Nieuws
Activiteiten

Uit de school geklapt 347

Agenda

18 januari Haaswijk Kindertheater
21 januari Voorleesontbijt
28 januari Ouderraad
5 februari Medezeggenschapsraad
20 februari Studiedag
21 feb-1 maart Voorjaarsvakantie

Engels diploma

Een mooi bericht: alle kinderen van groep 7 zijn voor het First-Step Engels geslaagd. De beoordeling voor alle kinderen    was :distinguished. Een prachtig resultaat dus. Eind van de maand gaan de kinderen van groep 8 hun Juniorexam doen.

Ouders groep 8 nu al bezig met afscheidsboek

Enkele ouders van groep 8 zijn al bezig om voorbereidingen te treffen voor het afscheidsboek. Ze zijn speciaal op zoek naar een ouder die de grafische vormgeving kan doen en naar iemand die een drukker weet die tegen een gereduceerd tarief iets voor ons kan betekenen. Inlichtingen: Georgette van Beelen (Annefiens moeder) of Theo Caspers

Gezocht!

Heeft u in de kerstvakantie de zolder opgeruimd? In onze nieuwe kleutergroep kunnen wij best nog het één en ander (her)gebruiken: autootjes, poppetjes, boerderijbeesten, verkleedkleren, spulletjes voor de huishoek…
U kunt de spulletjes afgeven in groep 1/2B. Alvast bedankt!

Open dagen

Voor de kinderen van de groepen 7 en 8 breekt een drukke tijd aan: ze gaan scholen voor voortgezet onderwijs bezoeken. Op www.devogids.nl staat onder "opendagenplanner" een handig instrument om alle open dagen op een rijtje te krijgen per schooltype en afstand.

Te laat

De oproep om op tijd op school te komen heeft effect gehad. Veel minder kinderen komen te laat binnen. Nog even volhouden! De zon komt straks vroeger op.

Voorleesontbijt

Het ontbijt is heel beperkt, gewoon zelf thuis ontbijten dus!! Wel krijgen we weer bekende Oegstgeesternaren over de vloer om voor te lezen: onder andere wethouder van onderwijs Roeffen, judomeester Karel David, Rob Heemskerk van het Haasje en deze neemt een collega brandweerman mee, Hans Ulrich en Teun Klumpers (schrijver en tekenaar van het prentenboek: Koning Vladimir en de droomprinses) en onze Nt2-juf Lucienne Bosma.
We vinden het erg leuk dat zij met hun aanwezigheid weer het belang van voorlezen benadrukken.


Print