Nieuws
Activiteiten

Uit de school geklapt 349

Agenda

3 april Paasontbijt (vanaf 8.45 uur ontbijten de kinderen op school., verder gewone schooldag)
6 april Vrij: Tweede Paasdag
8 april Juffen- en meestersdag en Voetbaltoernooi
14 april OR/MR
15 april Basketbaltoernooi groepen 5 en 6
16 april Theorie-verkeersexamen groep 7
21-23 april Centrale Eindtoets groep 8
24 april Viering Koningsdag (continurooster tot 14.00 uur)
27 april Koningsdag vrij
28 april Groepen 7/8 Oorlogsgeheimen in Trefpunt Warmond

Summerschool Oegstgeest is een initiatief van Openbaar Primair Onderwijs Oegstgeest (OPOO) in samenwerking met SKO. Deze zomer  worden voor het eerst twee weken Summerschool Oegstgeest georganiseerd voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Deze vinden plaats in de laatste twee weken van de zomervakantie, 10 t/m 21 augustus 2015. Er is gekozen voor een centrale plek in Oegstgeest, namelijk de Montessorischool aan de Lange Voort. Summerschool  Oegstgeest wil vorming en onderwijs verbinden in een programma waarin kinderen hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. De combinatie van leren en doen maakt dat kinderen zich dingen op een speelse manier eigen maken. Om het zomervakantiegevoel te versterken wordt tijdens de Summerschool alleen Engels gesproken. Summerschool biedt een grote variatie aan activiteiten die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen zoals robots maken, reptielen bestuderen, zelfverdediging, zo groot mogelijke bellen blazen, lsushi leren maken en nog heel veel meer!

Er is plaats voor 50 kinderen per week. Heb je belangstelling en wil je hier meer van weten bezoek dan de website van de Summerschool en vul het contactformulier. www.summerschooloegstgeest.com

Schalen en borden

Na het Kerstdiner(!?) zijn er nog steeds wat schalen en borden blijven staan. Info bij Paula van Mourik

PaasHaaswijkloop

                   Buurtvereniging Haaswijk en De Morsebel

en de Loopgroep Oegstgeest organiseren op maandag 6 april 2015

de 40ste

PaasHaaswijkloop

Voor alweer de 40ste keer wordt op Tweede Paasdag (maandag 6 april a.s.) de alom bekende PaasHaaswijkloop gehouden.

Zoals u gewend bent wordt het weer een gezellige en sportieve 2e Paasdag. Door de gecombineerde organisatie zijn er veel extra’s mogelijk. Alle lopers  krijgen een startnummer, er is een warming-up op muziek, er zijn omkleedfaciliteiten, drinkpost(en), prijzen, een loterij voor de kleintjes en een herinnering.Het parcours is nagenoeg gelijk aan die van de eerdere edities en gaat door Haaswijk, de Morsebel en natuurlijk een rondje “Klink”. 
Het Roparun-team “We Run 4 All” verzorgt dit jaar weer een garderobe waar de lopers tegen een kleine vergoeding (voor het goede doel) hun kleding in bewaring kunnen geven. Tevens verkoopt het team dranken (koffie, thee, frisdrank, limonade) en kleine versnaperingen.Er kan worden gekozen uit drie afstanden, te weten 5, 10 en 15 km. Voor de kinderen jonger dan 12 jaar is er de 2 km loop. 

Voor de start is er ook voor hen een heuse warming-up die begint om
11.15 uur. De start voor de kleinsten en hun ouders (2 km) zal om 11.30 uur zijn.
Om 12.00 uur is de centrale warming-up voor de afstanden 5, 10 en 15 km.
De start voor de deze afstanden is om 12.15 uur. 

Voor de kinderen hebben wij een loterij. Hun startnummer is ook hun lotnummer. Als je in de prijzen bent gevallen kunnen zij na de loop hun prijs ophalen. Ook dit jaar weer staat ervoor de kinderen tot 10 jaar een springkussen (bij droog weer). 

Inschrijving

Voorinschrijving is mogelijk via de website (www.paashaaswijkloop.nl). Ook kunt u zich natuurlijk op de dag zelf  tussen 10.30 uur en 11.45 uur inschrijven in de tent in het Mien Ruyspark (bij slecht weer in de gymzaal van Daltonschool Oegstgeest in de Jan Wolkerslaan). Bij inschrijving krijgen de lopers een startnummer.
Deelname Kinderloop: kinderen leden BVHM € 1,- , kinderen niet-leden € 3,-.
Deelname 5, 10 en 15 km: leden van de Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel en van de Loopgroep Oegstgeest betalen € 2,-, niet-leden betalen € 6,-.
Deze loop wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Van Nieuwland Tuinen, Runnersworld Leiden en Roparun team 236 “We Run 4 All”.
Inlichtingen: www.paashaaswijkloop.nl en telefoon  (071) 5170176 / 5237193 /5153148

Print