Nieuws
Activiteiten

Uit de school geklapt 360

Agenda

7 september Informatie-avond
8-11 september Avond-4-daagse 
16 september Sponsorloop
17 september Studiedag OPOO, hele school vrij
21 september Sportdag (middag groep 1 t/m 4 vrij)
24 september Medezeggenschapsraad
2 oktober Hutspot
3 oktober Leidens ontzet (zaterdag)
5 oktober Studiedag, hele school vrij
7 oktober Opening Kinderboekenweek
9 oktober Atletiekdag groepen 7 en 8
17-25 oktober Herfstvakantie

De Ouderraad zoekt nieuwe leden

Als ouder graag actief betrokken zijn bij de school van uw kind(eren)? Dan is lid worden van de Ouderraad wellicht wat voor u!

De Ouderraad (OR) bestaat uit een enthousiaste groep ouders die met veel plezier activiteiten organiseert voor de kinderen. En op die manier een bijdrage levert aan een leuke tijd voor de kinderen op school. Zo organiseert de OR o.a.:
- de hutspotmaaltijd;
- Sinterklaas- en kerstactiviteiten;
- het Paasontbijt;
- het zomerfeest.
De OR vergadert ongeveer 8x per jaar op wisselende avonden (zie de schooljaarkalender). Bij deze vergaderingen zijn ook altijd 1 of 2 teamleden aanwezig.
Misschien denkt u “zoveel tijd heb ik niet” of “ik wil me liever niet voor het gehele schooljaar vastleggen”. We zijn ook op zoek naar ouders die samen met het team en de OR eenmalig een activiteit willen organiseren, bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest of het kaarsen maken.

Het is ontzettend leuk om van dichtbij te beleven welke activiteiten uw kind op school zoal onderneemt. Bovendien vinden kinderen het heel erg leuk als hun ouders op school komen om te helpen bij een activiteit. Allemaal redenen om te overwegen de OR te komen versterken!!
De OR heeft op dit moment de volgende leden:
Chantal Weissbach-Remmerswaal (voorzitster), Edwin Quinten (secretaris), Frank Stork (penningmeester), Lize Adriaensens , Perry Notenboom, Simone Van de Pas en Mariska Brandon.
Heeft u vragen of wilt u nadere informatie, dan kunt u natuurlijk altijd één van de ouderraadleden of juf Nicky (groep 1/2A) aanspreken. Aanmelden kan ook bij hen of via de mail: ouderraad@daltonschooloegstgeest.nl


Het paasontbijt: éen van de activiteiten die de Ouderraad organiseert.

Fout telefoonnummer: even doorgeven

Bij de overgang van het oude naar het nieuwe leerlingadministratiesysteem zijn er veel telefoonnummer door elkaar gegooid. Als u dat ziet op de uitgedeelde leerlingenlijsten, geeft u dat dan a.u.b. even door: directie@daltonschooloegstgeest.nl  Het gaat meestal om het huistelefoonnummer.

Ouderhulpbrief mee

Als bijlage bij de nieuwsbrief mail ging de ouderhulpbrief mee. Dit is hét middel om uw hulp aan te bieden. Meehelpen op school is belangrijk voor de kinderen, ze vinden het fijn als hun ouders actief betrokken zijn bij de school. Dus print de brief uit (of haal hem van de kasten in de gang) en vul deze in!

Sportdag

We zijn er bijna met de begeleiding van de sportdag. Nog 1 ouder voor de ochtend en 2 voor de middag. Een mailtje naar directie@daltonschooloegeestgeest.nl volstaat.

Volgende week...

Hutspotnieuws.....
Print