Nieuws

Uit de school geklapt 370

Agenda

16 en 18 februari Adviesgesprekken groep 8
19 februari Studiedag, alle kinderen vrij
20-28 februari Voorjaarsvakantie
29 februari Start project

Heely's

De coole rijdende schoenen zien er heel leuk uit, maar veroorzaakten in de school al 2 vervelende valpartijen en aanrijlopingen(?). Vandaar dat ze vanaf de maandag na de vakantie in de school verboden zijn. Waarom niet uitdoen als je de school in komt en later weer aantrekken? Gewoon, omdat dat veel te veel tijd kost rond de pauzes. Voor deze keer dus echt niet doen. 


Kou!

Regelmatig komen de kinderen van de 1/2 groepen tijdens het buiten spelen bij de leerkrachten om te melden dat zij het koud hebben buiten. En hoewel de temperatuur hoog is voor winterse begrippen zijn een muts, een sjaal en vooral wanten vaak toch echt nodig. Indien de zon zich dan onverwacht toch laat zien en de wind uit de goede hoek komt dan blijven deze spullen gewoon in de luizenzak.


Even Voorstellen: de Ouderraad heeft nieuwe leden.

De Ouderraad is versterkt met een aantal nieuwe leden, tijd voor een hernieuwde kennismaking met de Ouderraad. De ouderraad bestaat uit een enthousiaste en betrokken groep ouders die het belangrijk vinden dat de kinderen een zo aangenaam mogelijke tijd hebben op de Daltonschool. Zo organiseert de Ouderraad, samen met de klassenouders en de leerkrachten o.a. ieder jaar de hutspotmaaltijd, de Sinterklaas en kerstactiviteiten en later dit jaar weer het paasontbijt.
Voor het volgende schooljaar zijn we nog op zoek naar enthousiaste ouders die toe willen treden tot een gezellige en actieve club ouders. Opgeven kan via ouderraad@daltonschooloegstgeest.nl of bij een van ons.
Met vriendelijke groet,
De Ouderraad.

Achterste rij van links naar rechts: Perry Notenboom (penningmeester),  Gerie Jonk, John Yonce, Simone van de Pas,  Angela Verburg (leerkracht). Voorste rij: Edwin Quinten (secretaris), Chantal Weissbach (voorzitster), Mariska Brandon, Jeanette Grootendorst, Lize Adriaensens, Nicky Schönfeld(leerkracht).

Print