Uit de school geklapt 379

Agenda

22 augustus: Eerste schooldag
23 augustus Start inschrijving avond-4-daagse
29 augustus Ouderraad
5 september Informatie-avond
6-9 september Avond-4-daagse

Welkom in schooljaar 2016-2017

Aanstaande maandag gaan we weer met frisse moed van start. We hopen dat iedereen een goede zomer heeft gehad en is uitgerust. Wij in ieder geval wel! De speelplaats is prachtig aangepast, nog deze week wordt door de hovenier het plein helemaal afgemaakt. Tegen het hek staan planten. A.u.b. geen fietsen tegenaan zetten. De aanplant is nog kwetsbaar.

Schoolmaterialen

Ook dit jaar is het de bedoeling dat de kinderen schoolmaterialen van de school kopen. U weet dat we dit doen omdat er nogal wat kwaliteitsverschil zat in de schrijfmaterialen die de kinderen zelf meebrachten. Vandaar dat we weer de volgende afspraak willen maken: als u de eerste schooldag € 3,50 (in de winkel koopt je het er niet voor) meegeeft zorgen wij dat uw kind een setje met de volgende zaken krijgt:

  • 5 grijze potloden
  • 12 kleurpotloden
  • 10 stiften
  • een gum
  • plakstift
Groep 4 leerlingen dienen wel zelf het vulpotlood (Pentel 120 A3dx 0,7 mm) aan te schaffen. De school zorgt voor vullingen. Alle leerlingen moeten wel zelf een etui mee nemen en de groepen 5 t/m 8 een grote multomap.

Avond-4-daagse

Dinsdag starten we met de inschrijving voor de avond-4-daagse die van 6 tot 9 september wordt gelopen. Vertel de leerkracht de hoeveelste deelname dit wordt en neem € 2,50 mee

Gymtijden

De kinderen van de groepen 3 t/m 8 hebben op maandag en donderdag gym.