Nieuws
Activiteiten

Uit de school geklapt 382

Agenda

19 september Sportdag
26 september Week praktische verkeerslessen 
29 september Minikoraal groep 7 
30 september Hutspot (continurooster tot 14.00 uur) 
3 oktober Vrij 
4 oktober Vrij (studiedag personeel) 
5 oktober Opening Kinderboekenweek 
6 oktober Jaarvergadering Oudervereniging 
7 oktober Atletiekdag groepen 7 en 8
Zondag rond 18.00 uur bericht op de website over de sportdag

Hulp gevraagd, hulp gekregen

We vroegen in de vorige USG om hulp voor onze Syrische kinderen. We zijn heel blij te kunnen melden dat 3 ouders hierop hebben gereageerd. We maken een mooi rooster zodat we zo optimaal mogelijk aan het werk kunnen. Klasse!
Ook voor de sportdag kregen we veel hulp aangeboden. Dat maakt een veilig sportdag mogelijk. Fijn!

De Oudervereniging, de spreekbuis van de ouders, verdient aanvulling!

Op 6 oktober vindt de jaarvergadering van de oudervereniging weer plaats. We kijken dan terug op al de activiteiten in het schooljaar waarbij de ouderraad ons onderwijs extra kleur gaf. Dat kost moeite, maar loont die moeite zeker! 
De ouderraad heeft weer behoefte aan nieuw bloed, ook in het dagelijks bestuur. Zo zijn we op zoek naar een secretaris en ook leden om de verschillende activiteiten te helpen mee uit te voeren.
Dus, heeft u een uurtje over (nee hoeft echt geen hele dagen!) dan nodigen we u uit om een handje mee te komen helpen. Informatie bij Chantal Weissbach, de voorzitter, of bij Theo Caspers.
Van harte aanbevolen!
TC

3 Oktober, dus hutspot!!

Beste ouders Op vrijdag 30 september organiseert de Ouderraad zoals ieder jaar de hutspotmaaltijd op school. Ook dit jaar kunnen we dit niet zonder de hulp van enthousiaste ouders! Wij hebben 20 kookouders nodig die op vrijdagochtend een grote pan hutspot willen maken! Voor de mensen die denken: “dat kan ik niet”: u krijgt, samen met het recept, geschilde aardappels, gesneden uien en wortels mee, en voor de niet vegetarische variant ook gehakt met een zakje kruiden. Daarnaast hebben we hulp nodig bij het opscheppen van de hutspotmaaltijd, 2 ouders bij de kleuters en 6 ouders bij de rest van de school. De afwas moet ook worden gedaan dus hebben we minimaal 1 ouder per groep nodig die de vieze vaat mee naar huis wil nemen om deze woensdag 5 oktober weer schoon en wel terug te brengen. Wilt u zich opgeven voor één of meerdere taken of als reserve ouder, dan kunt u dit doen via Gerie Jonk, één van de coördinerende OR-leden. Het emailadres is ouderraad@daltonschooloegstgeest.nl. Heeft u voorkeur voor de vegetarische hutspot dan kunt u dit in uw mailtje vermelden. Als u zich opgeeft als afwasouder, dan graag de groep waarvoor u de afwas wilt doen vermelden. 
Print