Uit de school geklapt 386

Agenda

  5 december  Sinterklaasviering: continurooster tot 14.00 uur
12 december  Ombouwavond Sint/Kerst 19.00 uur
14 december  Leerlingenraad
16 december  Kaarsen maken
19 december  Kerststukjes maken
20 december  Kerststukjes maken
21 december  Kerst-spring-er-es-in-show
22 december  Kerstviering (middag vrij, kerstviering van 17.45 tot 19.00 uur)
23 december  Start Kerstvakantie om 12.00 uur
24 dec-8 jan    Kerstvakantie

5 december

We verwachten Sinterklaas al vroeg in de ochtend, dus allemaal op tijd op school zijn! De surprises mogen naar binnen worden gebracht, daarna weer naar buiten gaan a.u.b. De kinderen lunchen allemaal met de leerkracht en zijn om 14.00 uur vrij.
In tegenstelling tot de bovenbouwgroepen gymmen de groepen 3, 4 en 5 op 5 december wel! Ze moeten dus hun gymspullen gewoon meenemen, net zoals hun lunch. 

Indeling kleutergroepen na de kerstvakantie

De volgende kinderen starten op 9 januari in de nieuwe kleutergroep, die, voor zover we dat nu kunnen overzien, zal aangroeien tot 17 kinderen:
Nora Abd El Maksoud
Sam Banks
Dyala Awad
Abel Jansz
Guido Kaptein
Lot van Klaveren
Mamady Kourouma
Olivier Kruidhof
Achraf van der Linden
Owen Muslim
Thijs Ober
Jude Saleh
Lynne Samwel
De bestaande groepen worden ongeveer 24 kinderen groot. Prachtige aantallen om de kinderen optimaal te kunnen begeleiden. De nieuwe groep zal worden begeleid door Maaike de Bruijn en Elvira van Dalfsen. Zij zullen zich nog voor de kerstvakantie aan de kinderen voorstellen.

Ter kennismaking: de leerlingenraad

De komende nieuwsbrieven zullen de kinderen van de leerlingenraad zich voorstellen. Deze keer de vertegenwoordigers van groep 5: Yara en Emma.
"Hallo ik ben Yara, ik zit in groep 5, mijn hobby is basketballen. Ik hou van gamen en van het uitlaten van mijn hond Skip. Mijn lievelingseten is pizza! En mijn leukste vak op school is taal. Ik ben 8 jaar en word bijna 9. Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik dingen wil veranderen aan de school".
"Hallo, ik ben Emma, ik zit ook in groep 5. Mijn hobby's zijn dansen, zingen en basketballen. Toevallig hou ik ook erg van pizza. Mijn lievelingsvak is rekenen. Ook ik ben bijna 9 jaar. Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik kinderen wil helpen en omdat het leuk is om met andere kinderen samen te werken".

Brrrrrrr....

De dagen worden kouder. Sommige kleuters zijn daar wat betreft kleding nog niet op voorbereid. Dus a.u.b. kleed de kinderen warm aan met muts en handschoenen.
We willen de buitendeuren zoveel mogelijk dicht laten, voor de kou en de veiligheid. Dus verlaat u de school, doe dan de deur dicht. Moet u naar binnen, ga dan naar de hoofdingang. We doen voor u open en brengen kinderen die te laat zijn naar de groepen.