Uit de school geklapt 404

Agenda

21 augustus: Eerste schooldag
24 augustus Start inschrijving avond-4-daagse
4 september Informatie-avond
5 - 8 september Avond-4-daagse
14 september Leerlingenraad

Welkom in schooljaar 2017-2018

Aanstaande maandag gaan we weer met frisse moed van start. We hopen dat iedereen een goede zomer heeft gehad en is uitgerust. Wij in ieder geval wel! De moestuin is prachtig uitgegroeid en mooi onderhouden! In het gebouw zien we mooie nieuwe keukentjes en kapstokken. Alles ziet er weer fris uit. We verwelkomen veel nieuwe kinderen en een nieuwe leerkracht in groep 7, Markus Zeevalking.
De kleutergroepen starten met ondersteuning van een onderwijsassistente; Elvira. De groepen 4 t/m 5 krijgen ook extra hulp van Esther en Astrid.

Schoolmaterialen

Ook dit jaar is het de bedoeling dat de kinderen van groep 3 t/m 8 schoolmaterialen van de school kopen. U weet dat we dit doen omdat er nogal wat kwaliteitsverschil zat in de schrijfmaterialen die de kinderen zelf meebrachten. Vandaar dat we weer de volgende afspraak willen maken: als u de eerste schooldag € 3,50 (in de winkel koopt je het er niet voor) meegeeft zorgen wij dat uw kind een setje met de volgende zaken krijgt:

  • 5 grijze potloden
  • 12 kleurpotloden
  • 10 stiften
  • een gum
  • plakstift
Groep 4 leerlingen dienen wel zelf het vulpotlood (Pentel 120 A3dx 0,7 mm) aan te schaffen. De school zorgt voor vullingen. Alle leerlingen moeten wel zelf een etui mee nemen en de groepen 5 t/m 8 een grote multomap.

In de agenda

Op 4 september houden we de informatie-avond. In de agenda dus. Hou ook de kalender op de website in de gaten!

Avond-4-daagse

Dinsdag starten we met de inschrijving voor de avond-4-daagse die van 5 tot 8 september wordt gelopen. Vertel de leerkracht de hoeveelste deelname dit wordt en neem € 3,00 mee.

Gymtijden

De kinderen van de groepen 3 t/m 8 hebben op maandag en donderdag gym. We starten as. maandagmiddag met gymmen.