Nieuws

Uit de school geklapt 410

Agenda

13 oktober        Spring-er-es-in-show met uitreiking Gouden Griffels en Penselen
13 oktober        Ontvangst cadeau van Lidl
14-22 oktober   Herfstvakantie

Voortgangsgesprekken

Twee keer per jaar ruimen we tijd in om met alle ouders en/of leerlingen te praten over de vorderingen van de kinderen. In november hebben we een voortgangsgesprek, met alle ouders, nog zonder rapport. Vanaf de oudste kleuters  nemen alle leerlingen deel aan dit gesprek. Voor de voorjaarsvakantie, de Citotoetsen zijn net afgenomen, bespreken we het eerste rapport met alle ouders (en kinderen vanaf groep 5). We hebben dan ook de sociaal-emotionele vragenlijst afgenomen. Voor de zomervakantie bespreken we eventueel het tweede rapport, met Cito-rapportage, met ouders die daar behoefte aan hebben, of ouders die door ons worden uitgenodigd. Dus op uitnodiging. vanaf het tweede gesprek zal de leerling zelf ook een rapport hebben ingevuld over zijn/haar werk en functioneren. Omdat de kinderen worden betrokken bij de gesprekken zullen deze eerder in de middag beginnen. Het blijft een tien-minutengesprek. 

De gesprekken vinden dit jaar plaats op 1 en 6 november van 16.00 - 19.00 uur. Bij de klassen hangen inschrijflijsten waarop u uw naam kunt invullen op de tijd die u uitkomt. Houdt u a.u.b. rekening met wisseltijd tussen twee gesprekken (broertjes/zusjes). Mocht u zich nog niet hebben ingeschreven op 26 oktober dan krijg u een tijd toegewezen. In verband met de voorlopige schooladviezen zijn de gesprekken in groep 8 langer: een kwartier.

Sponsorloop

De opbrengst van de sponsorloop is   1394,55. Prachtig.! We gaan er leuk buitenspeelgoed voor de groepen van kopen om het buitenspelen te bevorderen.

Herfstvakantie.

Komende week is de school dicht wegens de herfstvakantie
Print