Nieuws
Activiteiten

Uit de school geklapt 415

Agenda

15 december    Kaarsen maken
18 december    Kerststukjes
19 december    Kerststukjes
20 december    Kerst Spring-er-es-in 
21 december    Kerstviering (17.45 uur) (de middag zijn de kinderen vrij)
23 dec-7 jan      Kerstvakantie begint om 12.00 uur

Fijn al die hulp

Donderdag de 7e hielpen veel ouders om de school om te toveren naar de Kerst. Gezellig was het ook. We hopen dat vrijdagochtend op de 22e er ook wat ouders zijn om de boel weer op te ruimen.

Kaarsen/Kerststukjes maken. De Kerstweek

Kaarsen maken: vrijdag de 15e maken we kaarsen.
Kerststukjes: Maandag en dinsdag ( 18 en 19 december) maken we kerststukjes. De school  verzorgt het groen en de klei als basis. We vragen u de kinderen allerlei spulletjes mee te geven zoals: paddenstoeltjes, kerstballetjes, engelenhaar e.d. De kaars hebben ze dan al gemaakt. 
Kerst-Spring-er-es-in: op woensdag komen we samen en treden we op voor elkaar. Ook nemen de kinderen afscheid van Theo Caspers.
Kerstdiner: op donderdagavond, de middag zijn we vrij om de boel klaar te zetten, beginnen we om 17.45 uur met het kerstdiner. Ouders zijn van harte uitgenodigd om afscheid te nemen van Theo Caspers.
Vrijdagochtend ruimen we alle kerstspullen weer op en beginnen om 12.00 uur aan de kerstvakantie

Kleutermaterialen

In de gang bij de kleutergroepen staan materialen. Als je belangstelling ervoor hebt, voel je vrij ze mee te nemen. Maandagmiddag ruimen we ze op.

Invulling kleutergroepen

De invulling van de kleutergroepen was een heksentoer. Als dit een voorbode is voor de personele bezetting in het onderwijs, waar we dinsdag o.a. voor staakten, belooft het weinig goeds. 
De bezetting wordt: 
Groep 1/2a: onder leiding van Nicky Schönfeld
Groep 1/2b: in januari onder leiding van Dana Farber en Marieke Ipema. Incidenteel door Jacqueline Lepelaar. Vanaf februari door Dana Farber en Kimberley van den Berg. Laatstgenoemde is een Leraar In Opleiding en werkt onder begeleiding en toezicht van de intern begeleider.  
Groep 1/2c: onder leiding van Maaike de Bruyn.Print