Nieuws

Uit de school geklapt 418

AGENDA

9 februari Wintertoernooi groep 8

9 februari Democracity in gemeentehuis groep 7

De afgelopen twee weken zijn rommelig verlopen in sommige groepen. Juf Dana en juf Rini waren ziek. Gelukkig is het iedere keer gelukt een juf of meester voor de groep te krijgen. Nu maar hopen dat we verder allemaal goed gezond blijven.

Op tijd

We vinden het belangrijk om ‘s morgens op tijd te kunnen beginnen. Het is daarom belangrijk dat iedereen om 8.45 uur in de klas aanwezig is. We vragen daarbij jullie medewerking. Het verstoort de les als kinderen te laat binnenkomen.

Nationaal schoolontbijt

Afgelopen woensdag 23 januari genoten de kinderen van de jaarlijkse voorleesochtend. Ze werden voorgelezen door 2 wijkagenten, een brandweerman, een judomeester, wethouder Roeffen, Rob van snackbar ‘t Haasje, Jan van de SKO, meester Theo en meester Ed. De ouderraad zorgde voor een lekkere eierkoek. De voorlezers genoten als dank voor hun inzet van een kopje koffie en een klein gebakje. Hopelijk zijn ze volgend jaar weer van de partij!

Ouderraad

De ouderraad is altijd op zoek naar enthousiaste ouders, die mee willen helpen met het organiseren van activiteiten. Meld je aan via: ouderraad@daltonschooloegstgeest.nl of kom naar onze vergadering op donderdagavond 15 maart om 20.00 uur op school.

Family Fun Festival

Net als vorig jaar wordt er een wijkfeest georganiseerd. Dit jaar doen wij daar als Daltonschool ook aan mee. Houd zaterdag 9 juni alvast vrij in je agenda. Meer informatie volgt later.

Rapportgesprekken

De rapportgesprekken vinden plaats op 15 en 20 februari. Vanaf 5 februari hangen de intekenlijsten bij de klassen. Vanaf groep 5 zijn de leerlingen bij het gesprek aanwezig.


Print