Nieuws

Uit de school geklapt 423

AGENDA

17 april Centrale eindtoets groep 8

18 april Centrale eindtoets groep 8

19 april Centrale eindtoets groep 8

24 april MEC les Natuurfotografie groep 8

26 april Koningsspelen / juffen- en meestersdag

LET OP: leerlingen om 14.00 uur VRIJ!


Kijkochtend project

Wat een gezellige drukte, was het vorige week! Veel belangstellenden waren naar school gekomen om de kunstwerken van de leerlingen te bewonderen. We hebben echte kunstenaars hier op school. Wat zag het er allemaal fantastisch uit!


Vervanging

De afgelopen periode hebben we veel te maken gehad met afwezigheid van leerkrachten. Ik doe steeds mijn best om een goede vervanger te vinden. Helaas lukt dat steeds minder makkelijk. Daarom heb ik er ook voor moeten kiezen af en toe een groep te verdelen. Dat is heel vervelend voor de leerlingen, maar ook voor de leerkrachten.

Als er ouders zijn met een onderwijsbevoegdheid die af en toe een dagje zouden willen invallen, dan hoor ik dat graag. Loop dan even bij me langs of stuur me een mailtje.


Centrale eindtoets groep 8

Vanaf aanstaande dinsdag is groep 8 bezig met de centrale eindtoets. De adviezen zijn al gegeven, de scholen al gekozen. De centrale eindtoets geeft eigenlijk een tweede advies. Het is bedoeld om te kijken of de school met het advies in de goede richting zat.

Als de centrale eindtoets beter wordt gemaakt dan verwacht, dan moeten we het advies heroverwegen. Dat betekent dat we dan weer met elkaar in gesprek gaan over het advies. Het advies hoeft niet te worden bijgesteld. Dat bepalen we met elkaar in dit gesprek.

Als de leerling de toets slechter maakt dan verwacht, verandert er niets aan het advies.


Print