Nieuws

Uit de school geklapt 431

AGENDA

9 juli     schoonmaakavond kleuters
10 juli   schoolreis
11 juli   uitzwaaien groep 8
13 juli   12.00 uur start zomervakantie

Leesbingo

Lezen is leuk, en belangrijk! Daarom krijgen alle leerlingen volgende week een leesbingo mee naar huis. We hopen hiermee het lezen in de zomervakantie te stimuleren. Na de vakantie kan de volle bingokaart bij de juf of meester worden ingeleverd. Iedereen die dat doet krijgt een leesbingoprijsje. Als lezen nog moeilijk is, kan er natuurlijk ook worden voorgelezen. We zijn benieuwd of het iedereen lukt een volle bingokaart bij elkaar te lezen!

Schoolreis

Iedereen heeft een mail ontvangen met de laatste informatie over het schoolreisje. De belangrijkste informatie nog even op een rij:
Iedereen moet om 8.45 uur op school zijn.
Geef je kind(eren) een eigen lunchpakket en tussendoortje mee. Denk aan voldoende drinken.
Rond 14.30 uur verwachten we terug te zijn. Kinderen die door ouders worden opgehaald, mogen meteen mee naar huis. De kleuters gaan na terugkomst eerst nog even allemaal de klas in. De andere kinderen zijn tot 15.00 uur op school.
Let op: de verwachting is dat het heel mooi weer is. Wil je eraan denken je zoon of dochter ‘s morgens goed in te smeren? Geef je kind eventueel ook een flesje zonnebrand mee.

Uitzwaaien groep 8

Op 11 juli zwaaien we met de hele school groep 8 uit om 11.55 uur.

Groepsindeling

Vorige week heb ik de namen van de kinderen in de kleutergroepen in de USG vermeld. Hieronder de namen van de kinderen in groep 3:
Benjamin           Faye             Lamar
Tijmen                Maneli        Cici
Marit                  Jolien          Angel
Darragh             Sam              Nika
Elano                  Hassan        Koen
Emilie                 William       Roshan
Fabi                    Dalia            Guido
Bram                  Iarla             Lot
Nora V.               Daniël         Olivier
Shernice            Ali

Avond-4-daagse

In september organiseert ‘Buurtvereniging Haaswijk Morsebel’ weer de avondvierdaagse in Oegstgeest. Dit jaar van dinsdag 11 september t/m vrijdag 14 september. Na de zomervakantie kunnen de kinderen zich met €3,00 inschrijven bij de leerkracht van hun groep. Bij inschrijving ook graag aangeven voor de hoeveelste keer het kind mee gaat doen zodat de juiste medaille besteld kan worden. De uiterste inschrijfdatum is woensdagochtend 5 september! Daarna kun je je kind alleen nog rechtstreeks bij de Buurtvereniging inschrijven. De kinderen ontvangen geen bevestiging meer van inschrijving; als je hebt betaald, doe je mee. We starten elke avond op het Boerhaaveplein met om 18.15 uur de warming-up en om 18.30 uur de start. We wensen alle kinderen die meedoen veel plezier! LET OP: De avondvierdaagse wordt NIET door school georganiseerd, dus ouders zijn zelf verantwoordelijk voor hun kind(eren).
 De Ouderraad

Print