Nieuws

Uit de school geklapt 432

Agenda

13 juli              12.00 uur start zomervakantie
 27 augustus   Eerste schooldag na de vakantie

Vakantie

We wensen iedereen een geweldige, fantastische, rustige, spannende,gezellige, warme, prettige, fijne vakantie. Veel plezier allemaal!

Informatie en jaarkalender

Vandaag hebben alle oudsten van het gezin de informatie en jaarkalender 2018/2019 meegekregen naar huis. Ik heb deze ook als bijlage bij de mail verstuurd. Hierin staan alle vakanties, vrije dagen en studiedagen. Er staan ook de bijzondere activiteiten voor het komende schooljaar in. Hang de kalender op een handige plek.

MaxClass

Na de vakantie gaan we veel meer gebruik maken van MaxClass als communicatiemiddel. Het is daarom belangrijk de uitnodiging voor een groep te accepteren. Zo mis je volgend schooljaar geen informatie.

Schoolmaterialen

Net als voorgaande jaren is het na de vakantie weer mogelijk voor de leerlingen van groep 3 t/m 8 een schoolsetje  materialen aan te schaffen. Een setje kost €4,00. In het setje zitten:
5 grijze potloden
12 kleurpotloden
10 stiften
1 gum
1 plakstift
Geef je kind, na de vakantie €4,00 mee. Wij zorgen dan voor een setje. De leerlingen van groep 4 moeten zelf een vulpotlood aanschaffen (Pentel 120 A3dx 0,7 mm). Voor de vullingen wordt gezorgd op school. Verder vragen w e alle leerlingen zelf voor een etui te zorgen en de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 een grote multomap.

Leesbingo

Alle leerlingen hebben deze week een bingokaart meegekregen. Voor elke keer dat er in de vakantie wordt gelezen, zoals op de kaart staat, mag een vakje worden afgekleurd. Voor iedere leerling die na de vakantie een volle kaart inlevert, ligt een kleinigheidje klaar. We hopen natuurlijk dat iedereen gaat lezen deze vakantie. Lezen is namelijk echt heel erg leuk. Zelf verheug ik me er al op om in mijn vakantie heerlijk te lezen. Mijn kaart is zo vol! Wie doet me dat na?

Groep 7

Hoera, we hebben er na de vakantie een nieuwe collega bij. Juf Francine Braams komt ons leerkrachtenteam versterken. Welkom! Zij wordt de juf van groep 7. Samen met juf Titia gaat ze er vast en zeker een heel fijn jaar van maken. We wensen haar natuurlijk heel veel succes toe. Maar nu eerst nog een hele fijne vakantie.

TSO

Bij de TSO werd er, met dit warme weer, heerlijk van een koud ijsje genoten.


  


Print