Nieuws

Uit de school geklapt 433

Agenda

27 augustus Eerste schooldag

28 augustus Groep 3 ORKA

30 augustus Groep 3 en 4 ORKA

31 augustus Groep 3 ORKA

3 september Groep 3 en 4 ORKA

3 september OR-vergadering 20.00 uur

7 september Groep 5 bibliotheekbezoek


We gaan weer beginnen!

De vakantie zit er weer op. Maandag gaan we weer beginnen. Alle leerkrachten hebben een heerlijke vakantie gehad. Ik hoop dat dit voor jullie ook zo is. Dan kan iedereen weer uitgerust beginnen aan een nieuw schooljaar.

Ik wil iedereen dan ook een geweldig jaar toewensen.

Maandag hebben alleen de groepen 3 en 4 gym van meester Jeroen. De andere groepen gymmen die dag nog niet.

Nu nog even genieten van het laatste weekend! Tot maandag allemaal.  


Maxclass

Aan het begin van vakantie hebben jullie allemaal een uitnodiging ontvangen om een MaxClass-account aan te maken. Veel ouders hebben dat al gedaan. Fijn! Als je dat nog niet hebt gedaan, vragen we je om dat alsnog te doen. De communicatie gaat in de toekomst via MaxClass lopen. Als je geen account hebt, mis je veel informatie.

Heb je geen uitnodiging ontvangen, of lukt het niet? Stuur dan een mailtje aan Rik: admin@daltonschooloegstgeest.nl .


Schoolmaterialen

Net als voorgaande jaren is het na de vakantie weer mogelijk voor de leerlingen van groep 3 t/m 8 een schoolsetje materialen aan te schaffen. Een setje kost €4,00. In het setje zitten:

  • 5 grijze potloden

  • 12 kleurpotloden

  • 10 stiften

  • 1 gum

  • 1 plakstift

Geef je kind, na de vakantie €4,00 mee. Wij zorgen dan voor een setje.

De leerlingen van groep 4 moeten zelf een vulpotlood aanschaffen (Pentel 120 A3dx 0,7 mm). Voor de vullingen wordt gezorgd op school.

Verder vragen we alle leerlingen zelf voor een etui te zorgen en de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 een grote multomap.


Leesbingo

Alle leerlingen hebben voor de vakantie een bingokaart meegekregen. Voor elke keer dat er in de vakantie werd gelezen, zoals op de kaart staat, mocht een vakje worden afgestreept. Voor iedere leerling die na de vakantie een volle kaart inlevert, ligt een kleinigheidje klaar. We hopen natuurlijk dat iedereen veel heeft gelezen deze vakantie. Vanaf maandag kun je de volle kaart inleveren bij de juf of meester.


Toestemmingsformulier beeldmateriaal en adresgegevens

Per mail krijgen jullie binnenkort een link naar het toestemmingsformulier beeldmateriaal en adresgegevens. De link zal ook op het prikbord van MaxClass te zien zijn. Via de link kun je het toestemmingsformulier invullen. Als school zijn  wij verplicht toestemming te vragen voor het delen en/of publiceren van foto’s en adresgegevens. Het is belangrijk dat we van iedereen een reactie ontvangen. Je kunt de gegevens op elk moment aanpassen als je dat wilt.


Avond-4-daagse

In september organiseert ‘Buurtvereniging Haaswijk Morsebel’ weer de avondvierdaagse in Oegstgeest. Dit jaar van dinsdag 11 september t/m vrijdag 14 september. Met €3,00 kunnen de kinderen zich inschrijven bij de leerkracht. Bij inschrijving ook graag aangeven voor de hoeveelste keer het kind mee gaat doen zodat de juiste medaille besteld kan worden (dus niet hoe vaak het kind al heeft meegedaan!). De uiterste inschrijfdatum is woensdagochtend 5 september! Daarna kun je je kind alleen nog rechtstreeks bij de Buurtvereniging inschrijven. De kinderen ontvangen geen bevestiging meer van inschrijving; als je hebt betaald, doe je mee. We starten elke avond op het Boerhaaveplein met om 18.15 uur de warming-up en om 18.30 uur de start. We wensen alle kinderen die meedoen veel plezier! LET OP: De avondvierdaagse wordt NIET door school georganiseerd, dus ouders zijn zelf verantwoordelijk voor hun kind(eren).


De OuderraadPrint