Nieuws

Uit de school geklapt 435

Agenda

11 t/m 14 september Avondvierdaagse
12 september Staking; school dicht
14 september Info-ochtend 8.30 uur - 9.30 uur
21 september Studiedag; alle leerlingen vrij


Informatieochtend

Vrijdag organiseren wij een informatie-ochtend. Je zoon of dochter vertelt je in de klas precies waar we dit jaar aan gaan werken en kan je van alles laten zien.
Tussen 8.30 - 9.30 is iedereen van harte welkom. Je kunt dan ook in meerdere klassen kijken. Er is deze ochtend geen vast programma. Je hoeft er dus niet het hele uur te zijn. Ook wordt er tijdens deze ochtend een informatiebrief uitgedeeld waarop belangrijke informatie over dit jaar staat.
Omdat we deze ochtend dit jaar voor het eerst doen, vinden we het belangrijk om te horen wat jullie ervaringen zijn. We vragen jullie dan ook om deze ochtend op een post-it tips en tops te schrijven en deze op te hangen. Dat geeft ons informatie voor het komende jaar. We hopen op een grote opkomst! Tot vrijdag.


Maxclass (herhaling)

Iedereen heeft, als het goed is, een uitnodiging ontvangen om een MaxClass-account aan te maken. Veel ouders hebben dat al gedaan. Fijn! Als je dat nog niet hebt gedaan, vragen we je om dat alsnog te doen. De communicatie gaat in de toekomst via MaxClass lopen. Als je geen account hebt, mis je veel informatie. Heb je geen uitnodiging ontvangen, of lukt het niet? Stuur dan een mailtje aan Rik: admin@daltonschooloegstgeest.nl .


Staking

LET OP: Aanstaande woensdag is de school, i.v.m. de staking, gesloten.  


Print