Nieuws

Uit de school geklapt 441

Agenda

17 november aankomst Sinterklaas Zaanstad

24 november aankomst Sinterklaas Oegstgeest


Kaft-ouders gezocht

Wij zijn dringend op zoek naar ouders die boeken kunnen kaften.

Er ligt een stapel boeken in de bibliotheek en ook in de mediatheek!

Wie oh wie biedt zich aan?

Als de boeken voorzien zijn van een kaft kunnen ze door de kinderen gebruikt gaan worden. Het zou zonde zijn als ze blijven liggen!!

Aanmelden kan bij juf Margret( groep 3 en 4 op woensdag en donderdag) en bij Paula. Uiteraard mag een mailtje ook.

Alvast hartelijk bedankt, ook namens de kinderen!

Margret van Elsen

 

Leerlingen leerlingenraad 2018-2019

Hierbij stellen de leerlingen van de leerlingenraad zich even voor:

Groep 8 Channa en Anouk

Ik ben Anouk, ik zit in groep 8. Ik wou in de leerlingenraad omdat het mij leuk leek om mee te kunnen denken met de school. Ook is het voor mij het laatste jaar op deze school en kan ik misschien nog iets leuker maken.


Hoi ik ben Channa, ik wil in de leerlingenraad omdat het het laatste jaar is, en het leek mij leuk om mee te denken met de school. En problemen oplossen. Ik heb nog niet heel veel ideeën, maar ik hoop dat anderen kinderen die niet in de leerlingenraad zitten ook meedenken, zodat we het voor iedereen leuker kunnen maken.

Groep 7 Yara en Ilham

Hoi ik ben Ilham, ik ben 11 jaar oud en ik zit in groep 7. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik kinderen wil overtuigen om te leren door de lessen leuker te maken en om de school te verbeteren. De leerlingenraad wil graag jullie ideeën aanpakken.

Hoi ik ben Yara ik ben 10 jaar oud, ik zit in groep 7. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik meer proefjes wil en de school wil verbeteren.Ik zat in groep 5 ook in de leerlingenraad ik vond het toen ook heel leuk, toen zat mijn broer ook in de leerlingenraad. Ik hoop dat de leerlingenraad veel gaat bereiken.


Groep 6 Kyra en Birce

Ik ben Kyra en ik zit in groep 6. Ik wil bij de leerlingenraad omdat ik wil zorgen dat de school voor iedereen fijn is. Het leek me leuk om een keer in de leerlingenraad te mogen en mee te beslissen. Ik wil graag bereiken dat alle kinderen het leuk hebben op onze school. Als iemand iets niet fijn vindt omdat dan te verbeteren. Ik heb ook een paar ideeën: Nieuwe boeken in de bieb of in de klas, langer gym, schonere wc’s.Ik ben Birce, ik zit in groep zes. Ik wilde in de leerlingenraad omdat ik de school wil verbeteren en wil helpen. Ik wil dat iedereen in de school blij is. Ik ben heel erg blij dat ik bij de leerlingenraad zit.

Groep 5 Sigrid en Elske

Hallo, ik ben Sigrid 8 jaar en ik zit in groep 5. Ik wilde in de leerlingenraad omdat ik vind dat kinderen meer plezier willen hebben in school en ik vind ook dat we af en toe het schoolplein op moeten ruimen.


Ik heet Elske, ik ben 8 jaar en bijna 9. Ik wou in de leerlingenraad omdat ik het leuk vind om ideeën te maken voor de leerlingen op school en ook voor de leraren.Print