Nieuws

Uit de school geklapt 447

Agenda

12 maart rapportgesprekken

15 maart STAKING alle leerlingen zijn vrij.

19 maart kick off project Gaia

20 maart Open dag

20 maart ouderavond groep 8 weerbaarheidstraining


Nieuw meubilair

We zijn heel blij met ons nieuwe meubilair. Het ziet er mooi uit. De stoelen zitten lekker. De laatjes zijn even wennen, maar dat is een kwestie van tijd.

Met het oude meubilair zijn al veel mensen blij gemaakt. Dat wat er nu nog staat, gaat maandag weg. Eventueel kun je dus op maandagochtend nog even langslopen om te kijken of er nog iets bij staat dat je thuis of bij de sportvereniging kunt gebruiken.

Het is fijn als er maandag tussen 13.00 uur en 15.00 uur ouders kunnen helpen met het wegdoen van de restanten. Er staat in die tijd een container voor de school. Alle hulp is welkom.


Staking 15 maart

Op vrijdag 15 maart wordt er gestaakt. De school is die dag gesloten.

Ik heb jullie daar eerder per brief over geïnformeerd.

SKO biedt op de stakingsdag opvang aan, dit valt echter buiten de BSO-pakketten die zij aanbieden. Ouders kunnen een ochtend of hele dag aanvragen via het systeem ouderportaal welke achteraf gefactureerd wordt. Kinderen die op vrijdag altijd naar de BSO gaan hebben voorrang.


Open dag

Op woensdag 20 maart houden wij onze open dag! Iedereen die op zoek is naar een basisschool kan dan langskomen om een rondleiding door één van onze leerlingen te krijgen. Er hangen posters en er zijn flyers van de school. Zeg het voort, zeg het voort!


Print