Nieuws

Uit de school geklapt 448

Agenda

25 maart Start project Sprookjes

25 maart vergadering OR

26 maart weerbaarheidstraining groep 8

2 april voorstelling kunstgebouw groep 7 en 8

2 april weerbaarheidstraining groep 8

5 april groep 1/2b bibliotheek

Project

Maandag zal ons jaarlijkse project weer starten. Dit jaar staat het project in het teken van Sprookjes. Iedere klas zal daar op een andere manier mee aan de slag gaan. Op donderdag 11 april is er een inloopochtend tot 9.30 uur. Alleen voor de ouders van de kleuters is er een voorstelling in het speellokaal van 9.00 uur tot 9.30 uur. Een uitnodiging volgt nog.

Moestuin

Met dit heerlijke weer is er weer veel werk verzet in de moestuin. Het is leuk te zien dat enthousiaste ouders met een groepje leerlingen in de tuin werken. Als je ook kan helpen, al is het af en toe, laat het dan weten bij de leerkracht.

Unieke Jeugdvoetbaldagen bij Lugdunum

Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans!De Jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden tijdens de meivakantie op donderdag 2 en vrijdag 3 mei, op het complex van Lugdunum uit Leiden, van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainer. Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden! De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. De kinderen worden begeleid door een team van enthousiaste trainers. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen van de kinderen verder toenemen.

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit gebeurd door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger

niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Men kan zich voor deze jeugdvoetbaldagen inschrijven door een mailbericht te sturen naar Jeugdvoetbaldagen@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet in dit bericht je naam en adresgegevens, je geboortedatum en je telefoonnummer. De jeugdvoetbaldagen zijn voor alle kinderen die gek zijn op voetbal.

Met sportieve groet,
Mark de Horn Coördinator Jeugdvoetbalopleiding
http://www.jeugdvoetbalopleiding.nl/06-48563540Print