Nieuws

Uit de school geklapt 452

Agenda

22 juni                       Zomerfeest
24 juni t/m 28 juni  Kamp groep 8
5 juli                           Bedankactiviteit

Groepsindeling

De nieuwe groepsindeling ontvangen jullie allemaal per MaxClass en Social Schools. De indeling van de kleutergroepen en de namenlijst van groep 3 volgen later. Deze zullen ook per MaxClass en Social Schools worden verstuurd.

Social Schools

Zoals ik jullie per brief heb laten weten, zal MaxClass aan het eind van dit jaar helemaal ophouden met te bestaan. Daarom moesten we op zoek naar een ander communicatiemiddel. We hebben gekozen voor Social Schools. Al een flink aantal ouders heeft zich daarvoor aangemeld, maar helaas nog niet iedereen. Na de zomervakantie zullen brieven en mededelingen alleen nog via Social Schools worden verstuurd. Het is belangrijk dat iedereen daar is aangemeld. Lukt het niet of zijn er vragen? Dan kun je Rik een mailtje sturen: admin@daltonschooloegstgeest.nl.

Op tijd…. of net te laat?

De deuren van de school gaan om 8.35 uur open. Het is de bedoeling dat alle kinderen om 8.45 uur in de klas aanwezig zijn. Veel kinderen lukt dit, maar er komen ook steeds kinderen (net) te laat. Dat is vervelend voor de klas, maar ook voor het kind zelf. We vragen jullie nogmaals om ervoor te zorgen dat je kind op tijd in de klas aanwezig is.

Zomerfeest

Beste ouders,
Op zaterdag 22 juni tussen 14:00-16:00 uur organiseert de Ouderraad weer het Zomerfeest. Dit leuke, gezellige en bovenal magische feest vindt plaats buiten op het Daltonplein. Het programma staat inmiddels als een huis. We hebben verschillende activiteiten in het magische thema voor de kinderen. Voor ouders een gezellig terras met eten en drinken en natuurlijk een Loterij met leuke prijzen! Kinderen kunnen verkleed komen.

Om het feest tot een succes te maken zoeken we nog hulp voor:
Het begeleiden van een activiteit/spelletje (30 min).
We delen je van te voren in zodat je weet waar en wanneer je verwacht wordt, zodat je de resterende tijd lekker met je eigen kind(eren) kan genieten van het feest. We zoeken nog een behoorlijk aantal ouders om alles te kunnen draaien, dus geef je ajb op!

Het maken van lekkernijen om te verkopen aan andere ouders (zoet of hartig).
In voorgaande jaren werd er flink gekokkereld, dus we zijn benieuwd dit jaar.

Lijkt het je leuk om via deze weg een bijdrage te leveren aan een geslaagd Zomerfeest, stuur dan een email naar ouderraad@daltonschooloegstgeest.nl . De gehele opbrengst van het Zomerfeest wordt gebruikt voor het opleuken van het schoolplein!

Samen maken we er een feestje van!

Groeten,
De Ouderraad
Print