Nieuws

Uit de school geklapt 453

Agenda

5 juli bedankactiviteit vanaf 13.30 uur

12 juli afscheidsavond groep 8

15 juli rapport mee 17 juli uitzwaaien groep 8 vanaf 11.45 uur

19 juli start zomervakantie om 12.00 uur


Zomerfeest

We hebben een heel gezellig zomerfeest gehad, afgelopen zaterdag. Het weer was prima. De sfeer was perfect. Bedankt aan alle ouders die daarbij hebben geholpen!


Kamp groep 8

Groep 8 is weer veilig teruggekomen van het kamp. Rik heeft iedereen goed op de hoogte gehouden over de gebeurtenissen op het kamp. Het was een fantastisch kamp met heel goed weer! Dit weekend kan iedereen heerlijk uitslapen. Het is goed de leerlingen thuis nog even op teken te controleren. Ik heb daarover een mail gestuurd.

De vader van Marcus en de moeder van Channa waren mee als begeleider. BEDANKT! Natuurlijk ook een dank je wel aan Angela, Wouter, Markus en Rik. Fijn dat jullie zo goed voor iedereen hebben gezorgd.


Juf Ineke

Juf Ineke is dit schooljaar ziek geworden. In eerste instantie kwam zij met een gebroken teen thuis te zitten. In een later stadium is een burn out vastgesteld. 

Juf Ineke werkt heel hard aan haar herstel, maar na de zomervakantie zal zij nog niet voor groep 6 starten. Ik ben druk bezig met het zoeken naar een vervanger. 

Als er meer bekend is over de situatie van Ineke of als ik meer weet over de vervanger, laat ik jullie dat weten. 


Bedankmiddag

Vrijdagmiddag 5 juli is er vanaf 14.00 uur de bedankmiddag. Alle kinderen treden dan op voor alle ouders die dit jaar mee hebben geholpen op wat voor manier dan ook! Speciaal voor jullie om jullie te bedanken. Mede dankzij jullie hulp, kunnen we deze leuke activiteiten laten plaatsvinden. 

Je bent van harte welkom om te komen kijken en daarna lekker koffie met taart te drinken/eten!


Print