Nieuws

Nieuwsbrief 3 27-09-2019

Agenda

30 september info-avond groep 8
30 september MR-vergadering 1
2 oktober Hutspot eten
3 oktober Leidens ontzet VRIJ
4 oktober studiedag; leerlingen vrij
7 oktober start kinderboekenweek
8 oktober koffieochtend 8.45 uur - 9.30 uur
9 oktober verkiezingen voor het schoolreisje
10 oktober algemene ledenvergadering Ouderraad

Informatieochtend

De informatieochtend was vanmorgen weer zeer geslaagd. Het is leuk om zoveel ouders in de school te zien. En wat kunnen de leerlingen toch goed vertellen over dit jaar! Zo af en toe ving ik flarden van de verhalen op. Ik ben dan trots op de leerlingen!  

Koffieochtend

Op dinsdag 8 oktober vindt de eerste koffieochtend van dit jaar plaats. Er is dan de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie of thee te praten met IB en directie over algemene zaken die de school aan gaan. Het is niet de bedoeling om individuele/persoonlijke onderwerpen te bespreken. Daarvoor kun je altijd een afspraak maken. Het is voor ons als school goed om te horen welke onderwerpen er onder de ouders leven en we kunnen jullie over verschillende onderwerpen informeren.    

Hutspot

Op 2 oktober wordt er weer hutspot gegeten. De kinderen zijn gewoon om 12.15 uur uit. Die dag zijn veel ouders in de weer om hutspot te maken, op te scheppen en later de boel weer af te wassen. Alvast bedankt allemaal!

Studiedag

Op 4 oktober is er de studiedag van de 4 OPOO-scholen (Montessori-school, De Vogels, De Gevers Deutz Terwee-school en de Daltonschool). Deze dag zal in het teken staan van elkaar ontmoeten. OPOO bestaat dit jaar 20 jaar, dat gaan we ook vieren. Alle leerlingen zijn deze dag vrij.
Print