Nieuws

Nieuwsbrief 6 15-11-2019

Agenda

18 november OR-vergadering
21 november voortgangsgesprekken
26 november voortgangsgesprekken 

Taakoverzicht

Vandaag zijn de taakoverzichten van de leerlingen van groep 3 t/m 8 verzonden via Social Schools. Het is een verkorte weergave van hoe het met je kind gaat op school. 
Het is mogelijk om een afspraak te maken met de leerkracht als je vragen hebt over het overzicht. Ook de leerkracht kan je uitnodigen voor een gesprek indien dat gewenst is. 

Koffieochtend

De afgelopen koffieochtend was er een grotere opkomst dan de eerste keer. Het was heel goed om met ouders van gedachten te wisselen over ons onderwijs. Er waren voor ons als school ook zeker goede ideeën bij. We vonden het een succes.Ik hoop dat de opkomst steeds groter zal zijn. De volgende koffieochtend is vrijdag 17 januari.

Gezond 10-uurtje / trakteren

Met elkaar willen we ervoor zorgen dat we vooral gezonde 10-uurtjes en traktaties in de school zien. De afspraak is dat iedereen op dinsdag, woensdag en donderdag iets van groente of fruit bij zich heeft voor de pauze. Op maandag en vrijdag mag dat ook een gezonde koek zijn.
Bij trakteren vragen we jullie daar ook rekening mee te houden. Het kan gebeuren dat de leerkracht de leerlingen vraagt de traktatie mee naar huis te nemen. 
Gelukkig zien we veel creatieve en gezonde traktaties. Op deze site kun je een hoop ideeën op doen: http://www.gezondtrakteren.nl/

Parkeren bij wegbrengen

's Morgens kan het hier rond de school erg druk zijn met auto’s. Zeker nu het weer slechter wordt. Daarom is het goed dat er een kiss & ride-zone is. De bedoeling daarvan is echt om je kind alleen af te zetten en je auto er niet te laten staan. Als je wilt parkeren vragen we je om daarvoor alleen de aangewezen parkeerplekken te gebruiken. Ook als dat betekent dat je iets verder moet lopen. Zo houden we de omgeving van de school veilig voor iedereen!
Print