Nieuws

Nieuwsbrief 12 13-03-2020

Agenda

16 maart Start project
17 maart introductieles godsdienst
24 maart MR vergadering
25 maart open dag

Corona

Het is een hectische tijd waarin het nieuws elkaar voortdurend opvolgt. Het is soms niet helemaal duidelijk wat er van een ieder wordt verwacht en hoe de afspraken verlopen. Ik doe mijn best om jullie steeds zo goed mogelijk op de hoogte te houden.Je kunt je voorstellen dat het ook voor het team niet altijd duidelijk is. Als school doen wij ons best om het onderwijs zoveel mogelijk gewoon door te laten gaan. Ik kan niet voorspellen hoe dat de komende weken zal gaan. Maar het zou me niet verbazen dat ik op een bepaald moment een groep naar huis zal moeten sturen. Mocht het nieuws veranderen dan zal ik jullie altijd op de hoogte brengen voor wat dit voor de school betekent.
Voor de komende activiteiten betekent dit (op dit moment) het volgende:
- de opening van het project wordt aangepast. We gaan niet met alle leerlingen van de school in de hal bij elkaar komen.
- het basketbaltoernooi is afgelast. 
Als er ander nieuws komt of als we nieuwe besluiten nemen, dan zal ik jullie dat laten weten. Verder kun je het nieuws zelf volgen op www.rivm.nl

Uitwisseling De Thermiek

Afgelopen donderdag is de uitwisseling met de Thermiek geweest. Het was een enorm groot succes. Wat was het leuk om te zien dat de leerlingen van de verschillende scholen zo goed met elkaar samenwerkten. Voor hen is de inclusiviteit geen enkel probleem!
De kinderen hebben met elkaar leuke toneelstukken gemaakt. Op beide scholen zijn twee toneelstukken opgevoerd. Het was heel erg leuk!

RTL nieuws onderzoek

RTl nieuws geeft scholen een cijfer n.a.v. de eindtoetsgegevens van de afgelopen drie jaar. Onze school scoort daarbij een 7,6. Dat is het hoogste cijfer in Oegstgeest. En daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Meer over het onderzoek kun je lezen op: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/5043741/eindtoets-cijfer-onderzoek-iep-cito-cet-route8-2020-check
Print