Nieuws
Activiteiten

USG 322

Agenda

5 december Sinterklaas (continurooster tot 14.00 uur, dus lunch mee!)
9 december Ombouwavond
10 december Kaarsen maken
16 en 17  december Kerststukjes maken
18 december Kerst-spring-er-es-in-show (alle groepen)
19 december 's middags vrij. 17.45 uur samenzang en 18.00 kerstdiner tot 19.00 uur. Gluhwein
20 december 12.00 Kerstvakantie t/m/ 5 januari
21 januari Ouderavond Relationele en Seksuele ontwikkeling

Sinterklaas

Op 5 december komt Sinterklaas langs op school. De kinderen van de bovenbouw mogen hun surprise vanaf 8.30 uur binnen zetten. We gaan met de kinderen door tot 14.00 uur. Allemaal een lunchpakket mee dus.

Juf Titia

Goed nieuws! Vandaag is juf Titia thuisgekomen. Zij heeft nog wel veel hulp nodig, onder andere om de medicatie toe te dienen, maar het is een grote stap vooruit.

Foppakket

Ouders verrasten ons vrijdag de 29e met veel creativiteit. Alle groepen waren mooi opgetuigd en er werden leuke  spellen gedaan. We hoorden dat de voorbereiding ook erg gezellig was! Namens de kinderen: Bedankt!

Spelen op het plein

Kelly Alphenaar, stagiaire bij intern begeleider Henny Verlind, studente pedagogiek, leert de groepen 6/7 elke maandag tot de kerstvakantie een schoolpleinspel aan. Uit ervaring weten we dat de maanden november en december erg onrustig kunnen zijn op het schoolplein. Ook speelt een rol dat we het prettig vinden dat de gesplitste groepen een gezamenlijke activiteit hebben.
We hebben met de SKO afgesproken dat er op het gedeelte voor de directiekamer niet meer wordt gevoetbald. Doordat er daar ook een in/uitgang is van de SKO is het simpelweg te gevaarlijk om door een soort bombardement te lopen.

Ombouwavond.

Op 9 december bouwen we de school om van Sint naar kerst. We beginnen om 19.00 uur. Natuurlijk vragen we hierbij uw hulp. Bij de groepen hangen intekenlijsten, graag invullen!
Print