USG 326

Agenda

6 februari Groep 6/7a MEC les Uilenballen
11-13 februari Cito-Eind  groep 8
14 februari Studiedag: alle kinderen vrij
15 t/m 23 februari Voorjaarsvakantie
25 februari Vereniging Oud Oegstgeest: lezing over ontstaan van Haaswijk
27 februari OR/MR
4 maart Introductieles Godsdienstonderwijs 9.00 uur in groep 4
6 maart Open dag voor nieuwe ouders en belangstellenden (ochtend en avond)

Muziekleerkracht

Op donderdag 30 januari begon Marieke voor de Wind als muziekleerkracht op onze school. Zij werkt op meerdere scholen, waaronder op de Vogels, is ook fagottiste, zangeres en componiste. Veel succes op de Daltonschool!

Groep 1/2b en juf Titia

Goed nieuws over juf Titia. Zij is helemaal van de medicijnen af en kan beginnen aan een traject om weer aan de slag te gaan. Dit zal, i.v.m. de heftigheid van de toegediende medicijnen, nog wel even gaan duren, maar het begin is er!
Juf Ellen gaat de komende tijd een dag extra werken, zodat juf Nicky een dagje rust krijgt. Gelukkig zijn beide juffen bij de kinderen goed bekend.
Beide kleutergroepen worden de komende tijd ondersteund door juf Marjan en juf Margret. Het geeft de kleuterjuffen ruimte om met kleine groepen intensief aan het werk te gaan.

Ouder-kind avond Gezond Gesprek

Op donderdagavond 27 maart organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) samen met GGD Hollands Midden bij u in de gemeente de ouder-kind avond: Gezond Gesprek. De bijeenkomst vindt plaats op basisschool De Daltonschool en is bedoeld voor ouders met kinderen in groep 6, 7 en/of 8. Tijdens de bijeenkomst “Gezond Gesprek” gaan u en uw kind(eren) op een speelse en ontspannen manier met elkaar in gesprek over opvoeding en verschillende gezondheidsthema’s. Dit zal gebeuren aan de hand van groepsoefeningen en een kaartspel. Het kaartspel krijgt u na afloop mee naar huis. De bijeenkomst is laagdrempelig en bestemd voor alle geïnteresseerde ouders en opvoeders. Een CJG-medewerker zal de avond leiden en waar nodig ondersteuning bieden. Heeft u interesse en wilt u meer informatie dan kunt u kijken op www.cjgoegstgeest.nl klik dan in de menubalk op Basisschoolkind en vervolgens links op het scherm op Opvoeding en gedrag. Wilt u zich aanmelden dan kunt u mailen naar ondersteuningsaanbod@ggdhm.nl.
Locatie: Bassischool De Daltonschool, Jan Wolkerslaan 18 in Oegstgeest
Tijd: 19:15 tot 21:30 uur

Schoolplein

In de voorjaarsvakantie worden de rubbertegels op het schoolplein er weer opnieuw netjes ingelegd en uitgebreid naar de laatste veiligheidsnormen.

Kind ziek?

Als uw kind ziek is willen wij dat graag weten. U kunt dat laten weten door naar school te bellen of door het formulier op de website in te vullen.  Niet melden veroorzaakt een hoop gedoe bij ons. De leerkracht moet het navragen, moet gaan bellen of laten bellen. Dus a.u.b. even melden.

Ouderraad


Onderschrift foto:
Achterste rij van links naar rechts: Frank Stork (penningmeester), Nicky Schönfeld (leerkracht), Fieke den Hartog (leerkracht), Edwin Quinten (secretaris), Esther Oldenhage (voorzitster).
Voorste rij: Karin van Straalen, Mariska Brandon, Lize Adriaensens, Shalisa Stork, Chantal Weissbach, Els Verhard.
Op de foto ontbreken: Simone van de Pas en Titia Poort
Even voorstellen: De Ouderraad
De afgelopen tijd zijn er veel nieuwe gezichten toegetreden tot de Ouderraad. Ook is er een geheel nieuw bestuur aangetreden. Tijd dus om ons voor te stellen. Met recht kunnen we zeggen dat de ouderraad weer bestaat uit een enthousiaste en betrokken groep ouders die het belangrijk vinden dat de kinderen een zo aangenaam mogelijke tijd hebben op de Daltonschool. Zo organiseert de Ouderraad o.a. ieder jaar de hutspotmaaltijd, de Sinterklaas en kerstactiviteiten en binnenkort weer het paasontbijt. Dit doen we niet alleen, maar samen met de leerkrachten, de klassenouders en velen van u! Mocht u vragen hebben over de activiteiten of lijkt u het ook leuk om bij een gezellige en betrokken club ouders te horen, dan staan wij graag voor u klaar.
Media
  • open dag_banner groot.jpg