Nieuws
Activiteiten

USG 327

Agenda

25 februari Vereniging Oud Oegstgeest: lezing over ontstaan van Haaswijk
26 februari OR/MR
4 maart Introductieles Godsdienstonderwijs 9.00 uur in groep 4
6 maart Open dag voor nieuwe ouders en belangstellenden (ochtend en avond)

Mobiel gebruik door de kinderen

We zien op school en bij de TSO steeds vaker dat kinderen een mobiele telefoon bij zich hebben. Probleem hierbij is dat wij, als begeleiders van de kinderen, hier geen oog op kunnen houden. We kunnen dus niet zien of de kinderen op ongewenste websites surfen. Daarom hebben we de volgende afspraken gemaakt:
• Geen mobielgebruik door kinderen tussen 8:45 en 15:00 uur
• Meester Wouter informeert kinderen duidelijk op maandagochtend
• Als kinderen toch hun mobiel gebruiken wordt deze ingenomen, en ouders kunnen deze na schooltijd komen ophalen.

Open dag 6 maart

Op donderdag 6 maart zijn alle nieuwe, belangstellende ouders van harte welkom om kennis te maken met de school. Van 9.00 tot 12.00 uur en 's avonds tussen 19.00 en 20.30 uur worden er rondleiding gehouden en uitleg gegeven over ons onderwijs. 

Ouder-kind avond Gezond Gesprek

Op donderdagavond 27 maart organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) samen met GGD Hollands Midden bij u in de gemeente de ouder-kind avond: Gezond Gesprek. De bijeenkomst vindt plaats op Daltonschool Oegstgeest en is bedoeld voor ouders met kinderen in groep 6, 7 en/of 8. Tijdens de bijeenkomst “Gezond Gesprek” gaan u en uw kind(eren) op een speelse en ontspannen manier met elkaar in gesprek over opvoeding en verschillende gezondheidsthema’s. Dit zal gebeuren aan de hand van groepsoefeningen en een kaartspel. Het kaartspel krijgt u na afloop mee naar huis. De bijeenkomst is laagdrempelig en bestemd voor alle geïnteresseerde ouders en opvoeders. Een CJG-medewerker zal de avond leiden en waar nodig ondersteuning bieden. Heeft u interesse en wilt u meer informatie dan kunt u kijken op www.cjgoegstgeest.nl klik vervolgens in het midden van de homepage op ‘Bijeenkomst Gezond Gesprek’. Wilt u zich aanmelden dan kunt u mailen naar ondersteuningsaanbod@ggdhm.nl.
Locatie: Daltonschool Oegstgeest Tijd: 19:15 tot 21:30 uur

Buurtvereniging Haaswijk en De Morsebel presenteert: Trammelant in Sprookjesland door Toneelvereniging Pankras.


Wendy is dol op sprookjes. Voor het slapen gaan leest ze altijd nog even in haar sprookjesboeken. Op haar kamer heeft ze een groot schilderij met allemaal sprookjesfiguren. Op een avond, als ze weer leest en even naar haar schilderij kijkt, is er plotseling iets veranderd op het schilderij.
Alle figuren zijn iets kwijt. Hoe kan dat nu? Wat is er aan de hand? Wendy gaat op onderzoek uit en komt in Sprookjesland terecht. Zal alles weer in orde komen?
Informatie
Familievoorstelling vanaf 4 jaar
Zondag 9 maart, 15.00 uur
Locatie: Daltonschool ( Jan Wolkerslaan 18 2343 BK Oegstgeest )
Leden van de buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel gratis toegang
Niet-leden € 5,=
Duur: 60 minuten
Buurtvereniging: www.bvhm.nl

Print