Nieuws
Activiteiten

Uit de School Geklapt 333

Agenda

20 juni Bedankaktiviteit
30 juni Kamp groep 8
1 juli Groep 5 rondleiding Groene Kerkje

Bedankaktiviteit

Op vrijdagmiddag 20 juni nodigen kinderen en team van Daltonschool Oegstgeest u om 13.30 uur uit om te komen genieten van shows en optredens van de kinderen om u te bedanken voor uw hulp het afgelopen schooljaar. Na afloop drinken we een kopje thee of koffie. We hopen op goed weer!
  

Ouders groep 6: trek de agenda!

Op 3 november is er speciaal voor de ouders van groep 7 (dan) een ouderavond over Weerbaarheid. Dit in het kader van een lessenserie voor groep 7 die door de GGD in onze school wordt verzorgd. Jongens en meisjes worden dan apart getraind. Omdat hier ook huiswerkopdrachten bij zitten is de hulp en begeleiding van ouders nodig. Daarom worden de ouders, voorafgaand aan de start van de training "bijgepraat". 
Dus: trek de agenda en zet vast deze avond!

Dansdag groot succes

Dat de dansdag zo'n succes was had veel te maken door de inzet van Dans in school en de voorbereidingsgroep van leerkrachten maar ook met de groep ouders die de dag ervoor hard hebben gewerkt aan de hoofddeksels. Hartelijk dank daarvoor!

PERSBERICHT Buurtvereniging Haaswijk en De Morsebel

21 juni PLEINFEEST SAMEN MET DE ROMMELMARKT OP HET BOERHAAVEPLEIN!
Op de dag dat de lente begint organiseert de Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel weer het jaarlijkse PLEINFEEST dat dit keer samen met de Rommelmarkt plaats vindt. Vanwege de samenvoeging met de rommelmarkt is het Pleinfeest iets kleiner van opzet maar daarom niet minder gezellig. Het feest is voor alle kinderen van de basisschool-leeftijd.
Locatie dit jaar is het Boerhaaveplein.
Vanaf zo ongeveer 10.00 uur kan je je mooi laten schminken als poes of prinses, plak een stoere tattoo van een onderzeeboot of een draak. Haal een lekker ijsje bij de Rob Heemskerk snackwagen of smul van een suikerspin. Na alle versnaperingen is het springen op het springkussen of los anders de vragen op van de journalist die alles wil weten over de pleintjes in ons mooie Haaswijk en win een leuk prijsje.

Door de iets andere inrichting van het plein is dat iets kleiner dan andere jaren, maar we hebben het opgemeten; er kunnen net zoveel kramen staan als anders! Wat ook blijft is dat kopers en verkopers hier terecht kunnen om goede 2e hands spulletjes van eigenaar te laten wisselen Ook als je op 5 mei er niet was of spulletjes over hebt kan je op deze gezellige rommelmarkt nog wat van je gading vinden. Kom zeker kijken want er is voor iedereen wel iets leuks te vinden.
Datum: zaterdag 21 juni.
Aanvang 10 uur.
Voor leden van BVHM op vertoon van lidmaatschapskaart is dit alles gratis, niet leden betalen een kleine bijdrage van 5 euro.
Als je zelf wilt verkopen en een kraampje wil reserveren kan je je eenvoudig aanmelden via een e-mailtje. Voor leden van de buurtvereniging zijn er geen kosten aan verbonden. Mail je naam en adres aan: info@bvhm.nl.
Reserveren kan tot en met woensdag 19 juni. www.bvhm.nl

Print